Csapatunk

Baloghné Szilvási Anikó - kineziológus

Bécsi Andrea – logopédus, fejlesztő pedagógus
Bécsi Andreának hívnak, logopédus tanár- terapeuta vagyok. 2008-ban végeztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolán, logopédus tanár- terapeuta szakon. Jelenleg a XVI. kerület Pedagógiai Szakszolgálat logopédus munkatársa vagyok. Óvodás és iskolás korosztályú gyermekekkel foglalkozom. Beszédindítás, megkésett és akadályozott beszédfejlődés, beszédészlelés- beszédértés fejlesztés, artikulációs terápia, diszlexia prevenció -reedukáció, valamint igény szerint dadogás, hadarás, orrhangzós beszéd és diszfáziák kezelésére várok mindenkit, akiknek segítségre van szükségük.

Czinder Tünde - szociálpedagógus, gerincjóga, női jóga, gyerekjóga oktató, kézműves foglalkozásvezető
Munkahelyemen sokat ültem és a rossz tartásból adódó szűnni nem akaró derékfájásom arra késztetett, hogy keressek egy olyan preventív mozgásformát, ami nem túl megterhelő. A választás gerincjógára esett. Így találtam rá a Mandala Jógastúdióra immár közel 6 éve és attól kezdve rendszeres óralátogató vagyok. Szabadság, légzés, belső figyelem - eddig nem tapasztalt módon. 2014-ben végeztem el az első tanfolyamot, majd ezt követte hamarosan a többi. Folyamatosan tanulok azóta is minden oktatótól, szívesen osztom meg a tapasztalataimat, és érdeklődve figyelem, mit tartogat még számomra a jóga.

Németh Luca – rehabilitációs torna, tartás javítás, gerinc bántalmak kezelője
Végzettség: SOTE – ápolás és betegellátás alapszak gyógytornász, fizikoterapeuta szakirány
Katharine Schroth szerinti háromdimenziós Scoliosis Terápia
Kinezio Tape- Proprioceptív Physiotape Alaptechnikák

Nyolczas Maya – óvónéni, a csiri-biri oktatója

Pozsvai Dóra- pszichológus
Több, mint 20 éve dolgozom pszichológusként. A szakma különböző területeit igyekeztem megismerni a gyakorlatban, így dolgoztam pszichiátriai betegekkel, álláskeresőkkel, krízisben lévő családokkal, 14 éve pedig gyermekekkel foglalkozom a 16. kerületben. A sokfajta tapasztalat emberként és szakemberként is gazdagabbá tett, ma is hasznosítom a tudást, melyre így szert tettem. Közben magammal is ismerkedtem a több éves sajátterápia során, formáltam szakmai énemet a szintén sokéves szupervízióban és elméleti-gyakorlati képzéseken vettem részt. Ma krízistanácsadó szakpszichológusként gyermekekkel és felnőttekkel is foglalkozom, segítem őket, hogy megtalálják a kivezető utat elakadásaikból. Módszerek, eszközök gyermekeknél: Világjáték, szocio-emocionális pedagógiai terápia, játékterápia felnőtteknél: autogén tréning (bio-feedbackkel), tranzakcióanalitikus, NLP elemekkel végzett kozultáció.

Várnai Judit – jóga oktató, masszőr
Tizenéves koromban kialakult gerincferdülés, hátfájás során kerültem kapcsolatba a Callanetics tornával, majd pilates és jógaórákra kezdtem járni, melyeknek pozitív hatását minden szinten egyre jobban éreztem. Testileg, lelkileg, szellemileg is feltöltődtem az órákon. A rendszeres gyakorlás során egyértelművé vált a tartásjavító hatásuk is. Szerettem volna tapasztalataimat továbbadni, hiszen az irodai munka, egész napos ülés után felszabadító érzés volt egy-egy jógaórán, vagy masszázson részt venni. KoroKan masszázsterapeutaként 5 éve foglalkozom emberekkel, akiknél mozgásszervi problémák jelentkeznek. A helytelen testtartás, a stressz, felgyorsult, mozgásszegény világunkban szinte mindenkit utolér. A masszázs mellett úgy gondoltam igen hatásos lehet a vendégeimet gerinctornával is átmozgatni, megismertetni velük, mit tehetnek magukért az ülőmunka és a mozgásszegény életmód által kialakult tartáshibák, és hátfájdalmak javításáért, a gerinc tartóizmainak megerősítésével. Valamint megtanítani nekik, miként tudnak a mindennapi stresszből kilépni, megpihenni, feltöltődni. Gerincjóga oktatói tanfolyamot 2013-ban végeztem a Mandala Jógastúdióban, megismertem a jóga különböző irányzatait, lelkes gyakorlóként. 2014-től a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola jógamester képzésén veszek részt, ahol gyakorlattal, elmélettel, filozófiával, a vallás és a hinduizmus tanulmányozásával gyarapítom tapasztalataimat, tudásomat.

Zollai Veronika – TSMT oktató

Várok Mindenkit sok szeretettel!