Hírek

Elkezdődött a Légy jó nő!!!! c. programunk... Reggel felkelsz..bozontos a hajad...inkább összefogod...a sminkre nincs idő mert nem akarsz órákat tölteni a tükör előtt ....nincs ötlet a frizurához, a sminkhez..aztán nem tudod mit egyél és hogy tornázz, hogy csinos legyél....eleged van az egészből .... mi segitünk Nektek!!!! 4 állomása lesz a programnak: 1. állomás nov.11.: jön egy mester sminkes, aki megmutatja, hogyan sminkelj egyszerűen, hatékonyan és szépen 2. állomás - nov.25: fodrászunk megmutatja a trükköket, hogyan készits szép frizuárát rövid idő alatt..egy kis fonás..konty..vasalás..trükkök... 3. állomás - dec.9.: személyi edző és táplálkozás tanácsadó fog előadást tartani, hogyan mit érdemes enni ..mozogni... 4. a végső - dec.16., mert mindenki magabiztos lett egy fotós látogat el hozzánk és készit pár profi fotót, hogy igenis megmutassuk mennyire jó Nők vagyunk :) Amit nyújtunk: - szuper hangulat- - fantasztikus szakemberek - ötletek a hétköznapokra és estékre - welcome pezsgő, csak hogy jó legyen a hangulat - és természetesen lesz bébiszittel...gyermekedre vigyáznak mig jól érzed magad kicsit :) Gyere és jelentkezz mihamarabb, mert limitált a létszám!!!!

Hallowen buli nyílt nappal egybekötve a Mandarinban!! A nyílt napokon megismerkedhetsz az oktatóinkkal, kipróbálhatod az óráinkat!! A nyílt órák teljesen ingyenesek!! A nyílt napon vásárolt bérletkeből 10% kedvezményt adunk!!! Óráink: Szivárvány terem: 10:00-10:30: CSIRI-BIRI - totyogóktól 3 éves korig 10:30-11:00: okos-ügyes torna 2 - 4 éveseknek 11:00-11:30: színpadi show-tánc - 3-5 éveseknek 11:30-12:00: CSIRI-BIRI - totyogóktól 3 éves korig 12:00-12:30: színpadi show-tánc - 5-8 éveseknek 12:30-13:00: Fitt Nő - alakformálás felsőfokon - felnőtteknek Napsugár terem: 10:00-11:00: jóga Judittal 11:00-11:30: mozgáskorrekciós program - vegyes csoport 11:30-12:00: okos-ügyes torna 4-6 éveseknek 12:00-12:30: okos-ügyes torna 7-12 éveseknek 12:30-13:00: okos-ügyes 12 éves kortól 13:00-13:30: kinez torna felnőtteknek 13:30-14:00: happy dance Kisterem: 10:00-10:30: Agymanók - iskolai előkészítő 11:00-11:30: Agymanók - iskolai előkészítő 10-től 11-ig gyermek és felnőtt gerincferdülés szűrés és tanácsadás illetve rehabilitációs torna konzultáció 10 órától 14 óráig folyamatosan kérdezthetsz és beszélhetsz oktatóinkkal. 14 órától beindul a Halloween-i őrület és buliiiiii - folyamatos kézműveskedés - arcfestés - versenyek, játékok .... ismét lesz gyermekek a szülők elleni verseny :) - póni és bárány simogató / illetve pónival fotózás - jelmezverseny gyermekeknek és felnőtteknek ... legjobb jelmez ajándékban részesül - 16-kor táncbemutató illetve közös tánc, hogy ne fázzunk :) - MEGLEPETÉSÜNK: 17 órakor GALAGONYA BOHÓC MŰSORA - a végén lufihajtogátás minden gyermeknek - a Galagonya bohóc után buli kifulladásig - tábortűz gondoskodik a melegségről - illetve kedves vendégeinket forró teával és forralt borral, sütivel, zsíros kenyérrel kínáljuk :) Belépő a partira: 1000 Ft/ család (ezzel támogatjátok az esemény létrejöttét) Sok-sok szeretettel várunk mindenkit!!!! ui: halloween-i jelmezt otthon ne felejtsétek!!!

Várjuk szeretettel az 5-7 év közötti gyerekeket iskolai előkészítőre minden szerdán 16:15-17:00 Iskolaérettséget segítő komplex fejlesztő programunkra várjuk azokat a gyermekeket, akiknek: -figyelme elkalandozik, nehezen koncentrálnak -hamar kilépnek a megkezdett feladatból feladatkerülők -bizonytalanok a térben való tájékozódásban -nem veszik észre az azonosságot, különbözőséget -szorongók, bizonytalanok, határozatlanok -nem szeretnek színezni, rajzolni, rossz a finommotorikájuk -nem emlékeznek pontosan -nem észlelik jól és nem adják vissza megfelelően a hallott és látott információt -nem pontosan mondanak vissza mesét, verset -nem tudnak megülni a fenekükön -elmaradnak a”nagymozgások” terén kortársaiktól -diszlexia gyanúsak (Fontos az óvónéni jelezése!) -túlzottan szeretnek központban lenni -nem szívesen mesélnek és mondanak verset -egyszerűen csak mozogni, sportolni és játszani vágynak- Várjuk szeretettel a gyerkőcöket!!! :)

Minden hétfői és szerdai napokon 10:15-től 12:15-ig 10:15-től várjuk a piciny lurkókat két órás közösségi életre való szoktatásra. Ha gyermeked bölcsödébe vagy óvodába készül mi segítünk abban, hogy a közösségi életre szoktassuk. Vagy épp csak szükséged lenne szabad két órára, hogy bevásárolj, kitakaríts, vagy elmenj egy picit feltöltődni... mi vigyázunk addig gyermekedre. Szakképzett óvonéni foglalkozik a Manókkal. A két órás programban van csiri-biri foglalkozás... mondókázás, éneklés, mozgásfejlesztés, játék, és természetesen tízórait is biztosítunk. Ha kérdésed merülne fel, hívj bátran minket!

Okos-ügyes torna 2 éves kortól teljesen a felnőtt korosztályig. Minden kedden, csütörtökön és pénteken korosztályokra lebontva. Hogy mi is az okos-ügyes torna? : jobb és balagyfélteke összehangoló, stresszoldó, tanulást segítő, szorongást oldó, koordinációs képesség fejlesztő és még sorolhatnánk. A legjobb, ha eljöttök és kipróbáljátok :) Korosztályonkénti bontás: 2-4 év közötti csoport: játékos feladatokkal fejlesztjük a koordinációt és ritmusérzéket, úgy hogy gondolatainkat és beszédünket összehangoljuk. Segít a közösség beilleszkedési zavarokat leküzdeni; az éjszakai és nappali bepisilésket megszüntetni. 4-7 év közötti csoport: szintén játékos feladatokkal fejlesztjük a koordinációs képességet, de már nehezebb szinten. Segítünk a beilleszkedési zavarok leküzdésében, a félelmek, szorongások, megfelelési kényszerek elkerülésében is sok segítséget nyújt. 7-12 év közötti csoport: itt már előtérben kerülnek a tanulási nehézségesek leküzdése. A felmerülő diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia problémák leküzdéseben sok segítséget ad. A kudarcok elviselésében és önbizalom fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Felnőtt korosztály: a rohanó világunkban is sok problémák merülnek fel, amik marnak bennünk és sokszor nem tudjuk, hogyan segíthetünk magunkon. Segítséget tudunk nyújtani a problémák leküzdésében. Természetesen a csoport összetételére alakítjuk az órát. Várunk benneteket sok sok szeretettel!

Kedves Szülők! Pszicho-dráma csoportot szeretnénk indítani novembertól gyermekek részére!!! Szükséges létszám: 6-7 fő Kérlek mihamarabb jelezzétek részvételi szándékot, hogy lássuk a csoport összetételét!!!

Csiri-biri foglalkozásaink újra beindul szeptember 4.-től!!! Minden hétfőn és szerdán 9:30-től a Minimanókat várjuk sok-sok szeretettel egy csodás varázslatos foglalkozásra. Lesz éneklés, mondóka, mozgás, móka, kacagás... Várunk benneteket!!!

Szeptember 4.-től újra teljes órarenddel működünk!!! Feltöltöttük az új órarendet. Pici változtatást csináltunk. Nézd meg a foglalkozáinkat!!!

Kedves Szülők!!! Július 10-tól augusztus 31-ig nyári órarend tartjuk a csoportos órákat. Egyéni fejlesztésre, logopédiai foglalkozásra, mozgásfejlesztésre, korrepetálásra, pótviszgára való felkészítésre természetesen délelőtt és délutáni időszakban is lehetséges. Kérünk benneteket, hogy hívjatok és egyeztetünk időpontot. A nyári órarendet megtaláljátok a honlapon.

Pótvizsgára felkészítés és korrepetálás nyáron a Mandarinban!!!! Olvasás, matematika, nyelvtan, irodalom, környezetismeret... Keressetek bátran fel minket!!!!

Csiri-biri délelőtti óráink a nyári időszak alatt szünetelnek. így tudtok menni csavarogni és strandolni :) DEEEEE heti egyszer lesz délután, hogy mégse felejtsék el a kismanók az impulzusokat :) Hétfőn 17:00-tól 17:45-ig tartjuk meg az órát!!! Várunk szeretettel mindenkit!!!!

Péntekenként Andrással 19től meditáció-pránajáma Felépítése az órának: Meditáció, és kapcsolódó alap fogalmak tisztázása, test-elme felkészítése, tisztítása, alkalmassá tétele a meditációra, bemelegítő gyakorlatok, bázis légző gyakorlatok elsajátítása és gyakorlása. Energetikai rendszer, energia pályák tisztítása. Légzés meditáció, relaxáció Gyertek várunk benneteket eme csodás órára!!!

Power jóga minden szerdán 19-től Fekete Andrással!!! POWER JÓGA A power jóga egy dinamikus stílus, melyben az egymásba fonódó ászanák folyamatos mozgássá állnak össze. Indiában egy időben alakult ki az ashtanga, az Iyengar Jógával és a Hattha Jógát a modern életmód igényeihez alakító stílusokkal. Amerikából indulva az 1990-es évek közepén vált népszerűvé, és bár megkapta a kritikát, hogy pusztán „torna jóga”, valójában ez a stílus az Ashtanga módszert ötvözi a Vinyasa jóga elemeivel. Erősítő, szálkásító gyakorlás, ami leginkább a kar, mély hátizmok, has és combizmok fejlesztésére fókuszál. Legfőbb törekvése a nyugati életvitelbe jól beilleszthetőség, az emberközeli szemlélet, ahol az ászanák nem követik az Ashtanga jóga sorozatok sorrendjét. Ez nagy szabadságot, és örökké megújuló, változatos gyakorlást eredményez. A power Jóga magába foglalja a Hatha jóga összesített élettani, és mentális hatásait. Intenzitása révén növeli a fizikai állóképességet. Felgyorsítja a fejlődést a Jógában. Kitűnő méregtelenítő hatást gyakorol a szervezetre, nem csupán fizikai, de mentális értelemben is. Fiatalít, szép külsőt eredményez. Aktiválja a finom fizikai energiákat, kitűnő hatása az élet minden területén érzékelhető. Kiegyensúlyozott elmét, erős és egészséges testet nyerünk általa. A power Jóga növeli erőnlétünket, feltölt energiával, serkenti az agyműködést, elűzi a fáradékonyságot. Erősíti a Lélek, az elme, és a test harmóniáját. Várunk benneteket!!!

Szeretnénk bemutatni új oktatónkat: Fekete Andràs erősíti csapatunkat, aki jógát és specifikus masszázsokat tart. Íme a bemutatkozója; Fekete András vagyok 12 éve Jóga gyakorló. Ebből negyedik éve foglalkozom a Jóga fizikai, testi gyakorlataival, 3 éve tartok órákat. Előtte sport oktatónként, erőnléti, technikai, kickbox órákat tartottam, melyeket a Jóga tökéletesen kiegészített, teljessé tett az életemben. Főprofilom a Power Jóga, ami egy, az átlagos óráknál magasabb fizikai intenzitású Jógatípus, mely intenzitása ellenére is magában hordozza a Jóga tradicionális, mély filozófiáját, és gyakorlatait. Hattha és vinyásza flow órákat tartok ezen kívül, magán és csoportos órák keretein belül. 2011 óta vagyok masszázs terapeuta.( yumeiho Japán meridián, másnéven Shaolin masszázzsal, és frissítő holisztikus masszázzsal foglalkozom). Mindenkit szeretettel várok az óráimon, ás a kezelésekre is. Remélem, mindezzel hozzájárulhatok, hogy egy jobb, egészségesebb, tisztább életet élhessenek. Namasté :)

Hétvégén ismét hatalmas buli volt... Hogy miért is jó nálunk tartani gyermeked szülinapját? Nem kell tartanad attól, hogy szétszedik a házat...nem kell takarítanod a buli után...nem kell gondolkozni, hogyan foglald le a társaságot..nem kell sütnöd főznöd...és meg sorolhatnánk mi jár egy gyermek szülinapi bulijával... Mi segítünk nektek...2.5óra szervezett buli...játékok móka kacagás tánc versenyek..minden ami a jó hangulathoz szükséges

Figyelem!!!! Elkezdődött a nyári táborok szervezése A tábor időpontjai: július 10-től 14-ig július 24-től 28.-ig augusztus 14-től 18-ig A tábor a következőket tartalmazza: - minden nap mozgásfejlesztő torna/ okos-ügyes/ fejlesztő feladatok - versenyek, móka, kacagás... játékok minden mennyiségben - minden nap kézműveskedés - tízórai, ebéd, uzsonna, vízfogyasztás - egy program: idő függvényében vagy strand vagy múzeum látogatás A gyerekeket reggel 8-tól várjuk és 16-ig tart. A tábor ára: 25.000 Ft (előleg befizetés szükséges: 5.000 Ft) Jelezd mihamarabb gyerkőcöd részvételi szándékát!!!!

Gyertek és próbáljátok ki a Kinez-tornát! Első alkalom ingyenes!!!! Korosztályok: 2-4 éveseknek 4-7 éveseknek 7-12 éveseknek 12 éves kortól Csodás program, ahol az órákon agyfélteke összehangoló gyakorlatokat végzünk, jógázunk, stresszet oldunk, és mozgáskoordinációs és ritmusfejlesztő feladatokat végzünk.. ez persze mind mókával és jó hangulatban :) Hogy miben is tud segíteni: -Önbizalom hiány, önértékelési problémák -Tanulási nehézségek: diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia -Beilleszkedési zavarok -Hiperaktivitás -Bölcsödébe, óvodába beszoktatás -Éjszakai félelmek, szorongások -Bepisilés, széklet problémák -Körömrágás, ujjszopás -Meghatározhatatlan félelmek -Evési zavarok -Megfelelési problémák -Sikertelenség -Válsághelyzetek feldolgozása (válás, haláleset, baleset) -Viselkedési zavarok: verekedős, félrehúzódós, mindig baleset éri stb Tanulást segítő kineziológia, jóga- és stresszoldó gyakorlatok kisiskolás gyerekeknek. (7-10 éves korosztály) Hogyan kerülheti el a gyermekem a kudarcokat az iskolában? Hogyan szerezhet egyre több jó jegyet? Hogyan szerezhet barátokat? Hogyan lehetne felszabadult? Várjuk az összes korosztályt!!! nem csak gyerekeknek .. :)

Fitt Anya torna minden kedden és csütörtökön 10 órától!!!! Légy fitt és csinos Anyaként is!!! Gyere gyerkőcöddel bátran..míg Anya játszik, addig Ő játszik nyugodtan a szőnyegen. Teljesen babás az övezet így biztosan kibírja az egy órát. Hisz látja Anyát is :) Várunk sok szeretettel!!!

Szerdánként gyerek- és felnőtt jóga indul!!!! Gyerekjóga: 18:00-18:45 - tanulás utáni kitűnő felfrissulés az elfáradt agynak. Gyermek kikapcsol és feltöltődik az óra alatt, valamint levezeti az iskola nyomási stressz érzését. Felnőtt jóga: 19:00-20:30 Ha szeretnél részt venni az órákon kérlek előre jelezd nekünk szerda 12-ig.

Minden kedden gyógyítsd magad program!!!! Bátran csatlakozz egy csodás csapathoz!!!

Gyermeknevelés boldogan c. előadás ismét nálunk Három időpontban: 2017. 04.06. -csütörtök 16:00-18:00 2017.04.08. - szombat 10:00-12:00 2017.04.08. - szombat 15:00-17:00 ...hisztik kezelése...tanulási nehézségek...kicsiknél dackorszak...fiataloknál a tinédzserkor és nehézségei...hiperaktivitás...ismerősök a problémák ugye :).....mindenkinél vannak problémák a gyereknevelésnél és mi szülők...őszintén szólva ...néha elfáradunk és már nem is tudjuk hogyan kezeljük, de most erről végre beszélhetünk és még tanácsot és technikákat is adunk nektek :) Tóth Anita holisztikus gyógyász tart előadást nálunk....és amit tud...inkább nem is írunk részleteket, mert lehetetlen..gyere és tapasztalt meg a csodát, hogy egyszerűen is meg lehet oldani a különböző problémákat, feladatokat. Itt bátran kérdezhettek, beszélhettek bármiről...amiről otthon nem szívesen beszélünk, de kiadnánk magunkból és véleményt kérnénk leginkább másoktól. Itt a lehetőség.. közel hasonló problémákkal küzdők találkoznak, ahol kimondhatjuk mi van bennünnk és megértenek..sőt megoldásra is teszünk szert. Fő témák: - hogyan legyek boldog a fárasztó hétköznapokban -Módszerek és gyakorlatok, amik mindig működnek -A megértés csodája -Irányítás a köbön Kb ez az irányvonal. Lendületes, gyakorlatias előadás, könnyed légkörben, nehéz dolgokról :) Amin a végén még nevetni is lehet :) Az előadás ára: 3000 Ft. Ha szükséges gyerekekre is felügyelünk, ha nem tudod megoldani, hogyan szabadulj el otthonról. Kérlek küldj üzenetet, hogy melyik napon szeretnél részt venni az előadáson!

Gyertek és próbáljátok ki egy csodás masszázst, ami nem más mint a Korokan masszázs A Korokan nem egy hétköznapi masszázs. Rendkívül gyorsan ellazítja a fáradt izmokat. Egy 60 perces kezelés hosszú időre feltölti energiával, még napokkal a masszázs után is úgy érzi, hogy újjászületett, mert a KoroKan: aktiválja az öngyógyító erőket, - fenntartja a szervezet harmonikus működését, - felszabadítja és javítja a test szinte mindenben szerepet játszó energiapályáit, - nyugtatja az idegrendszert, - így lehetővé teszi a tökéletes kikapcsolódást és ellazulást. Ráadásul az így nyert energia mérföldekkel tovább repíti Önt, mint egy hétköznapi masszázs. A KoroKan masszőr az egész testét átmozgatja, miközben az akupresszúrás pontokra gyakorol nyomást. A masszázs talajon, kényelmes matracon, könnyű pamutruhában történik. Sajátságos koreográfiájával a masszőr az egy órás kezelés alatt 1200–1600 ponton serkenti szervezete energiaáramlását. Így küldve impulzusokat az esetleg nehezen regenerálódó szervekre, az anyagcsere, és a vérkeringés javítására. Pontosan ezért képes: - az energiahiányos állapotok megszüntetésére, - a mozgásszervi és gerincproblémák korrigálására, - a nyak-, hát- és derékfájdalmak megszüntetésére, - az ödémás állapotok javítására, - különböző izomfájdalmak esetén izomlazításra, - a kimerültség, fáradékonyság megszüntetésére, - idegesség, ingerlékenység oldására, - a szervezet méregtelenítésére, - krónikus fejfájások, alvászavarok enyhítésére, megszüntetésére. A KoroKan hatékonysága annyira kimagasló, hogy Ön már az első kezelés után energikus felszabadultságot érez. Olyat, amit gyerekkorában élt át utoljára… Nem véletlen, hogy sokan mondják azt: „Több kiló esett le a végtagjaimról!” Gyere próbáld ki... szárnyalni fog a tested, lelked tőle :) Bejelentkezés: +36 (20) 472 5854 +36 (30) 283 9982

Gyermeknevelés boldogan - előadás Tóth Anitával Tóth Anita holisztikus gyógyász....és amit tud...inkább nem is írunk részleteket, mert lehetetlen..gyere és tapasztalt meg a csodát, hogy egyszerűen is meg lehet oldani a különböző problémákat, feladatokat. Itt bátran kérdezhettek, beszélhettek bármiről...amiről otthon nem szívesen beszélünk, de kiadnánk és véleményt kérnénk leginkább másoktól. Itt a lehetőség.. közel hasonló problémákkal küzdők találkoznak, ahol kimondhatjuk mi van bennünnk és megértenek..sőt megoldásra is teszünk szert. Fő témák: - hogyan legyek boldog a fárasztó hétköznapokban -Módszerek és gyakorlatok, amik mindig működnek -A megértés csodája -Irányítás a köbön Kb ez az irányvonal. Lendületes, gyakorlatias előadás, könnyed légkörben, nehéz dolgokról :) Amin a végén még nevetni is lehet :) Az előadás ára: 3000 Ft. Ha szükséges gyerekekre is felügyelünk, ha nem tudod megoldani, hogyan szabadulj el otthonról.

Minden kedden 19-tól 20-ig Gyógyítsd magad! program!!!! A program: - speciális légzőgyakorlatok, megy magasabbra emeli a rezgésszintet és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait - csakra harmonizáló meditáció, amely az energia elakadásokat oldja a szervezetben - megbeszélés Fontos!: , hogy a program előtt fél órával ne egyetek! Kényelmes ruha ajánlott. Ára: 1000 Ft/alkalom Bejelentkezés szükséges, mert limitált a létszám!

Figyelem!!!! Elkezdődött a nyári táborok szervezése Nyári táborok természetesen nálunk is lesznek :) A tábor időpontjai: július 10-től 14-ig július 24-től 28.-ig augusztus 14-től 18-ig A tábor a következőket tartalmazza: - minden nap mozgásfejlesztő torna/ kinez-torna/ fejlesztő feladatok - versenyek, móka, kacagás... játékok minden mennyiségben - minden nap kézműveskedés - tízórai, ebéd, uzsonna, vízfogyasztás - egy program: idő függvényében vagy strand vagy múzeum látogatás A gyerekeket reggel 8-tól várjuk és 16-ig tart. A tábor ára: 25.000 Ft (előleg befizetés szükséges: 5.000 Ft) Jelezd mihamarabb gyerkőcöd részvételi szándékát!!!!

Kedves Szülők! Hamarosan itt a tavaszi szünet és ekkor jön egy kis fejtörés hová tegyék a gyerkőcöt. Mi ebben segítenünk Nektek!!!! Március 17.-én pénteken egy napos tavaszi tábort tartunk a gyerekeknek. Egy napos tábor 8-tól 16-ig tart. Ebben a napban foglalkozunk a gyerekekkel... fejlesztés...torna...versenyek...logikai feladatok..móka ...kacagás....esetleg ha van lecke szívesen megoldjuk velük. Hogy ne legyenek éhesek természetesen az ebédről és uzsonnáról gondoskodunk. Az egy napos tábor ára: 3.000 Ft Várjuk sok szeretettel a jelentkezéseket!!!!

Újra gyerekjóga minden pénteken 15:45-16:30-ig Bejelentkezés szükséges!!! Várjuk a mozogni vágyó törpiket :)

Szenzomotoros szemléletű mozgáskorrekciós program Szenzomotoros szemléletű, mert · Számos lehetőséget biztosít a test elmozdulásának megéreztetésére. · Elmozdulás, térérzékelés, bőrérzékelés, testséma, egyensúlyérzékelés egy egységként van jelen a feladatokban. · Lineáris elmozdulások, billegés, ugrás, gördülés, pörgés, forgás mind része a gyakorlatoknak. Mozgáskorrekciós program, mert · Gátolja a fennmaradó primitív reflexeket. · Korrigálja a nagy mozgásokban rejlő hibákat. · Fejleszti a finommotorikát. · Helyreállítja az izomtónust. · Stabil alapot teremt a koordinált mozgás kialakulásához. Miért fontos a primitív reflexek leépítése? Mert fennmaradásuk olyan problémákért felelősek, mint · Gyengült figyelem · Rossz egyensúly · Esetlen mozgás, fáradékonyság · Bilaterális mozgások zavara · Motiválatlanság, szorongás, önbizalomhiány · Szerialitás probléma · Óvodai teljesítő képesség elmaradása · Írás, olvasási probléma (ékezetek lehagyása is ezzel a módszerrel kiküszöbölhető) Miért más ez a program, mint a jól ismert fejlesztő terápiák? · Mert felhasználva az amerikai ABA-VB alapokat alkalmazkodik a gyermek aktuális érzelmi, érdeklődési és motiválhatósági szintjéhez. · Nem ráerőltetjük a gyermekre az előre eltervezett programot, hanem olyan kooperációs helyzeteket teremtünk, melyben kialakul a gyermek és terapeuta közötti kölcsönös bizalom, elfogadás, és a gyermek részéről ez együttműködés.

Bemutatjuk legújabb programunkat: Komplex beszédindító program Ez egy hagyományos módszerektől eltérő komplex program (nem indirekt módon a mozgásfejlesztés a fő cél, nem hangképzés módszereit vesszük alapul). A beszédet funkcionálisan elemezzük, és különböző műveletek segítségével ismertetjük meg a gyermekkel a beszéd fontosságát. A nem beszélő gyermek megtapasztalja, hogy mire jó a nyelv, miért jó beszélni,mi mindent lehet vele elérni! Semmit sem erőltetünk rá a gyermekre! Olyan kommunikációs helyzeteket teremtünk, amelyben a gyermek kellő motiváltsága arra készteti, hogy utánozza az általunk kiadott hangot, szótagot vagy magasabb szinten már a szavakat. A program komplexitását a mozgásfejlesztéssel való együttes alkalmazása adja. Esetünkben a mozgást mint segítő eszközt használjuk,fejlesztő hatása itt másodlagos. Általa a gyermek egy játékos helyzetbe kerül, mely jó hangulatot ad, megteremtve a legideálisabb tanulási körülményeket! A foglalkozás kb. 50-60 perc, a gyermek aktivitásától függően. Minden órát elvárások nélküli közös játékkal kezdünk, ami addig tart,mig létre nem jön a gyermek és terapeuta között az összhang, egymás elfogadása, a bizalom. Ez ugyanis az alapja a kooperációnak. Ebből a folyamatból lépünk át a tanulási helyzetbe, ahol a játékos szituációkban 1-1 utasítást kell követnie a gyermeknek. Ezt a gyermek motiváltsága irányítja. Amint megszűnik az érdeklődése, újabb elvárások nélküli közös játék következik.

Február 23.-án farsangi órák a Mandarinba!!! Órák az órarend szerint deeee dresskód kötelező ami legalább egy álarc. Minden kedves résztvevőt megajándékozzuk fánkocskával. Illetve a legjobb jelmezest pezsgővel jutalmazzuk!!! :) Várunk mindenkit sok szeretettel!!!

Csodás programmal bővülünk. Szeretnénk bemutatni nektek a Gyógyítsd magad! programot. Miből is áll ez a program: Speciális légzőgyakorlat, amely magasabbra emeli rezgésszintet és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.ez kb 8-10 perc vészvevőktől függ mennyire bírják. -Csakraharmonizáló meditáció, amely az energia elakadásokat oldja a szervezetben kb fél óra. - Megbeszélés Keddenként 19 órától!!! 1000 Ft/alkalom Bejelentkezés szükséges, létszám limitált!

Sziasztok! Szuper hírt kell közölnünk. Love you Belly tanfolyam lesz nálunk február 16.-án 16:30-tól. Kb 2-3 óra a tanfolyam ideje. Létszám limitált így kérlek mihamarabb jelezd részvételi szándékod!!! Hogy mi is ez a program? Hasizom fejlesztő - és regeneráló tanfolyam Tudod, milyen izmokkal dolgozunk a hasizom gyakorlatok végzése közben? - külső ferde hasizom, - belső ferde hasizom, - haránt hasizom, - egyenes hasizom, - horpaszizom, - bordaközi izmok, - fűrészizom, .... . Ezen izmok alkotják a törzsünk erőközpontját. Biztosítják a gerincoszlop helyes tartását, megtámasztják a belsőszerveket. Szerepet játszanak még a lábak munkájában is, legyen szó sima járásról, ugrásról, rúgásról vagy futásról. És nem utolsó sorban az olyan létfontosságú funkciókban, mint a légzés és az emésztés is kiemelkedő a szerepük. Így egyértelmű, hogy szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlen figyelmet fordítanunk a hasizmok karbantartására. A 3 órás tanfolyamra egyszer kell eljönni, ahol átbeszélünk mindent, amit fontos tudni a hasizmoról és annak hatékony fejlesztéséről. Megismerkedhettek a has felépítésével, az elhízás életviteli és biológiai okaival. Végignézünk minden állítást és tévhitet, kicsit elveszünk a kalóriák, szénhidrátok, zsírok és fehérjék világában. Személyre szabott étrendekkel gazdagodhattok. Ezek után megtanuljuk a gyakorlatokat, illetve azt, hogy hogyan lehet a nap minden percében dolgoztatni a hasizmot. A módszer elsajátítása különösen ajánlott: - hát- és derékfájdalommal kűzdőknek (igen, a hasizom megerősítése csökkenti, illetve meg is szünteti a panaszokat), - terhesség utáni mielőbbi regenerálódás miatt, - a szétnyílt hasizommal kűzdőknek, - köldöksérv, gerincsérv, porckorongsérv esetén, - mozgásszegény életvitel esetén, - hormonális problémával rendelkező lányoknak, - akik szeretnék felvenni a harcot a plusz kilókkal, - ... és mindenkinek, aki szeretne egészségesebben élni és szép lapos, izmos hasra vágyik.

Sziasztok! A mai csecsemő- és totyogó torna elmarad tv-és felvétel miatt. Nézzetek minket a Duna tv családbarát c. műsorában Kezdés: 10óra vége kb 11:30 A délutáni órák természetesen maradnak. Várunk szeretettel benneteket!!!

Csodás program minimanóknak :) Csiribiri fejlesztő torna – 1éves kortól 3 éves korig A Csiri-biri mozgásfejlesztő torna egy olyan 40 perces dalolós, mondókázós, örömteli foglalkozás, ahol gyermeked a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal és mozgásfejlesztő eszközökkel ismerkedhet meg. Torna foglalkozásainkon fontos szerepet kapnak a nagy- és finommotorikus mozgásokat fejlesztő gyakorlatok, mozgásfejlesztő eszközök, valamint megfigyelheted, gyermeked hogyan viselkedik társaságban, hogyan reagál váratlan helyzetekre, láthatod, hogy kortársaihoz képest megfelelően fejlődik-e a mozgása, hajlandó-e, képes-e irányított gyakorlatokat végrehajtani, valamint figyelmét rövid ideig egy bizonyos dologra összpontosítani. Fontosnak tartom, hogy merjük megadni gyermekeinknek a lehetőséget ahhoz, hogy a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal ismerkedhessenek meg, ne vetítsük ki rájuk saját féltésünket, félelmünket azzal, hogy pl. félve rakjuk be az egyensúlyozó tölcsérbe, vagy a szivárványos ernyőbe. Foglalkozásaink azt a célt szolgálják, hogy az anyukák lássák, maguk döntsék el, hogy a többi gyerkőchöz képest gyermekük fejlettségi szintje megfelelő-e. Foglalkozásunkkal nem kívánunk diagnosztizálni, szűrni, egyéni vizsgálatot, állapot felmérést végezni (ezt a feladatot meghagyjuk a kiscsoportos vagy egyéni fejlesztést végző kollégáinknak), mindössze lehetőséget és terepet biztosítunk az édesanyák számára ahhoz, hogy gyermeküket különféle, nem szokványos mozgáshelyzetekben láthassák. Minden hétfőn, szerdán és szombaton: 9:30-10:15

Többen kérdeztétek, hogy esetleg gyermekmegőrzést vállalunk-e....nos jó hírünk van...kérésetekre bevezettük Részletek: Ha nincs időd elmenni bevásárolni, vagy épp már úszik a lakás és nem tudsz rendet rakni a gyerkőctől... esetleg egy pici kikapcsolódásra vágysz, akkor a lurkódnak itt a helye. Egy-két órára szabaddá teszünk :) Hozd a gyerkőcödet hozzánk és mi vigyázunk rá míg ügyeidet intézed. Szép, családias, gyerekbarát környezet vár a kicsikre és a kicsit nagyobbakra. Nagyokat játszunk, fejlesztjük őket, mókázunk és kacagunk... Várunk minden gyerkőcöt sok-sok szeretettel!!! Gyermekmegőrzés időpontjai: kedd-szerda-csütörtök: 16:45-19:30-ig Ára: 800 Ft/óra Ha szeretnél felnőtt tornán részt venni, de nincs hová tenned a gyermeked, akkor gyertek hozzánk :) Anya tornázik, gyermekre addig mi vigyázunk: 400 Ft/óra vagy éppen a Tesó fejlesztődik, míg mi a kisebbekre vigyázunk, addig Anya és Apa tudja tenni a dolgát: 400 Ft/óra

Szeretnénk bemutatni új szolgáltatásunkat: - korokan masszász - talpmasszázs és talpreflexológia Mi is a korokán masszázs? A shaolini szerzetesek még nem tudták, hogy szinte csodát tettek a 21. század rohanó emberével, amikor több száz éve kifejlesztették ezt a különleges, azonnal hatékony energetikai testkezelést, masszázst. A Korokan nem egy hétköznapi masszázs. Rendkívül gyorsan ellazítja a fáradt izmokat. Egy 60 perces kezelés hosszú időre feltölti energiával, még napokkal a masszázs után is úgy érzi, hogy újjászületett, mert a KoroKan: aktiválja az öngyógyító erőket, - fenntartja a szervezet harmonikus működését, - felszabadítja és javítja a test szinte mindenben szerepet játszó energiapályáit, - nyugtatja az idegrendszert, - így lehetővé teszi a tökéletes kikapcsolódást és ellazulást. Ráadásul az így nyert energia mérföldekkel tovább repíti Önt, mint egy hétköznapi masszázs. A KoroKan masszőr az egész testét átmozgatja, miközben az akupresszúrás pontokra gyakorol nyomást. A masszázs talajon, kényelmes matracon, könnyű pamutruhában történik. Sajátságos koreográfiájával a masszőr az egy órás kezelés alatt 1200–1600 ponton serkenti szervezete energiaáramlását. Így küldve impulzusokat az esetleg nehezen regenerálódó szervekre, az anyagcsere, és a vérkeringés javítására. Pontosan ezért képes: - az energiahiányos állapotok megszüntetésére, - a mozgásszervi és gerincproblémák korrigálására, - a nyak-, hát- és derékfájdalmak megszüntetésére, - az ödémás állapotok javítására, - különböző izomfájdalmak esetén izomlazításra, - a kimerültség, fáradékonyság megszüntetésére, - idegesség, ingerlékenység oldására, - a szervezet méregtelenítésére, - krónikus fejfájások, alvászavarok enyhítésére, megszüntetésére. A KoroKan hatékonysága annyira kimagasló, hogy Ön már az első kezelés után energikus felszabadultságot érez. Olyat, amit gyerekkorában élt át utoljára… Nem véletlen, hogy sokan mondják azt: „Több kiló esett le a végtagjaimról!” Mire ne számítson a KoroKan Masszázsterápiánál? - Nem lesz krémes, olajos a bőre! A KoroKan masszőrök ugyanis nem használnak krémet, olajat. - Nem kell levetkőznie! A KoroKan masszázs ugyanis pamutruhában történik. Gyertek és próbáljátok ki!!! Bejelentkezés nálunk :)

Csatlakozott hozzánk egy új jóga oktató. Ő Várnai Judit. Órái kedden és csütörtökön lesznek 19órától 20:30-ig. Január 17.-től kezdődnek az órái. Éééés Judit által bővül a masszázs szolgáltatásunk. Részletek hamarosan! :) Várunk benneteket!!!

Szeretnénk bemutatni Nektek a Kinez-tornát. Csodás program, ahol az órákon agyfélteke összehangoló gyakorlatokat végzünk, jógázunk, stresszt oldunk, és mozgáskoordinációs és ritmusfejlesztő feladatokat végzünk.. ez persze mind mókával és jó hangulatban :) Hogy miben is tud segíteni: -Önbizalom hiány, önértékelési problémák -Tanulási nehézségek: diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia -Beilleszkedési zavarok -Hiperaktivitás -Bölcsödébe, óvodába beszoktatás -Éjszakai félelmek, szorongások -Bepisilés, széklet problémák -Körömrágás, ujjszopás -Meghatározhatatlan félelmek -Evési zavarok -Megfelelési problémák -Sikertelenség -Válsághelyzetek feldolgozása (válás, haláleset, baleset) -Viselkedési zavarok: verekedős, félrehúzódós, mindig baleset éri stb. Várunk mindenkit sok szeretettel! Minden kedden és csütörtökön !!!

Hogy kedvezzünk az Anyukáknak is november 7.-től Lady Salsa tanfolyamot indítunk. A tanfolyam 6 alkalomból áll. Minden hétfőn 19:00 kor kezdődik és 20:00-ig tart. Lady salsa: Kezdő salsa nőknek. Az órákon egy koreográfiát tanulunk meg 6 alkalom alatt. Amiben megélheted a nőiességed. Csábító csipőd játékával, kézmozdulatokkal, a partikban megdobogtatod a férfiak szívet. A jó hangulat garantált. A tanfolymra be kell jelentkezni, mert limitált a létszám! A nyílt napon bemutató óra is lesz, ahol bepillántást nyerhetsz a salsa világába. Jelentkezz mihamarabb, hogy le ne maradj!

Kedves leendő és régi Mandarinosok!! Szeretnénk jelezni felétek, hogy 2016. október 31.-én nyílt napunk lesz Délelőtt az órák ingyenesen kipróbálhatóak, bepillantást gyerhetsz a gyermeked óráira, az oktatókkal tudsz egyeztetni-beszélni-tanácsot kérni. Délután pedig az egész család részére Halloween partyt szervezünk. Folyamatos kézműves foglalkozás, állati bemutató, tábortűz, pillecukor sütés, a lurkóknak vicces versenyek, jelmezverseny kicsiknek nagyoknak és persze a felnőtteknek is!!!! Ezen a napon vásárolt bérletekből 10% kedvezményt adunk!!! Gyertek hozzánk!! Várunk mindenkit sok szeretettel! A részletes programot itt találod: https://www.facebook.com/events/1793708160846280/

Mi a gyermekjóga? A gyermekjóga foglalkozások középpontjában a mozgás áll, ugyanakkor minden pillanatát átszövi a játékosság és a mese. A kisgyermek értékrendjét a mese alakítja, így nagy hangsúlyt fektetünk az adott óra mesekeretére. Külső szemlélőként egy drámajátékot figyelhetünk meg, jelmezek nélkül, ám tudatos mozgáselemekkel, teljes átéléssel kivitelezve: mozgás, játék, mese alkalmazása egy időben, 45-60 percen keresztül. A jóga nem vallás és nem sport. Indiából ered, több ezer éves mozgásrendszer, amely az idő múlásával fennmaradt és továbbfejlődött. Mivel a természetben alakult ki, a gyakorlatai is természetesek és egyszerűek. Állatutánzó mozgáselemek képezik az alapját, erre épül ezen elemek sorozata és nehezített verziói. Minden jógafoglalkozás felépítése egy megszokott rendben zajlik: elhelyezkedés, köszöntés, bemelegítés, nyújtó, hajlító gyakorlatok, sorozatok, helyes testtartást elősegítő gyakorlatok, állatutánzó nagymozgások, végtagszétválasztó, keresztező gyakorlatok, az idegrendszer érését elősegítő gyakorlatok, gurulások, forgások, ugrások, relaxáció, légzőgyakorlatok, koncentráció-, figyelem-összpontosító gyakorlatok, nagymozgásos játékok, érzelmi intelligenciát fejlesztő játékok, befejezés. A mai gyermekek életmódja nagymértékben mozgásszegény (tv, számítógép, telefonos játékok, mindenféle játékkal telerakott gyermekszobák). A szülők nagy része sokat dolgozik, így kevesebb figyelem, gondoskodás, szeretet jut a gyermekre. Kevés a testvérek száma és a nagyszülők jelenléte. Ennek az életmódnak köszönhetően sok olyan gyermekkel találkozunk, akik magatartása, figyelme, mozgása, érzelmi megnyilvánulása, önbizalma és önértékelése gyenge. Idegrendszeri éretlenség is gyakran megfigyelhető ezeknek az okoknak a hátterében. Többek között ennek köszönhető, hogy beépítettük a gyermekjóga órákba a mozgásfejlesztést. Olyan gyakorlatokat végeztetünk a gyermekekkel, amelyek játékos módon, természetesen fejlesztik a fent említett területeket. Komplex mozgásfejlesztés valósul meg minden gyermekjóga órán. Gyermek jóga minden kedden 17 órától. Várunk sok szeretettel a gyermeket!

Minden kedden 16:15-17:00 kézműves foglalkozást tartunk. A papír, gyöngy, textil használatának felfedezése és egyéb kreatív eszközökkel alkotások készítése. Cél: fejlesztjük a kreativitást, szem,- kéz koordinációt, színérzéket, tapintást és az alkotó gondolkodást. Kor: 4-11 éves gyermekeknek ajánlott, 45 perces Várjuk a gyerkőcöket sok szeretettel egy alkotói munkára :)

Teszt hírüzenet

Elindult a Mandarin Fejlesztő Központ weboldala