Hírek 2/5

Várjuk szeretettel az 5-7 év közötti gyerekeket iskolai előkészítőre minden szerdán 16:15-17:00 között. Iskolaérettséget segítő komplex fejlesztő programunkra várjuk azokat a gyermekeket, akiknek ...


Minden hétfői és szerdai napokon 10:15-től 12:15-ig 10:15-től várjuk a piciny lurkókat két órás közösségi életre való szoktatásra. Ha gyermeked bölcsödébe vagy óvodába készül mi segítünk abban, hogy ...


Okos-ügyes torna 2 éves kortól teljesen a felnőtt korosztályig. Minden kedden, csütörtökön és pénteken korosztályokra lebontva. Hogy mi is az okos-ügyes torna? ...


Kedves Szülők! Pszicho-dráma csoportot szeretnénk indítani novembertól gyermekek részére!!! Szükséges létszám: 6-7 fő. Kérlek, mihamarabb jelezzétek részvételi szándékot, hogy lássuk a csoport összetételét!!!


CSIRI-BIRI újra indul

Csiri-biri foglalkozásaink újra beindul szeptember 4.-től! Minden hétfőn és szerdán 9:30-től a Minimanókat várjuk sok-sok szeretettel egy csodás varázslatos foglalkozásra. Lesz éneklés, mondóka, mozgás, móka, kacagás... Várunk benneteket!


Szeptembertől beindulunk!

Szeptember 4-től újra teljes órarenddel működünk!!! Feltöltöttük az új órarendet. Pici változtatást csináltunk. Nézd meg a foglalkozásainkat!


Nyári órarend július 10-től.

Kedves Szülők! Július 10-től augusztus 31-ig nyári órarenddel tartjuk a csoportos órákat. Egyéni fejlesztésre, logopédiai foglalkozásra, mozgásfejlesztésre, korrepetálásra, pótviszgára való felkészítésre természetesen délelőtt és délutáni időszakban is lehetséges. Kérünk benneteket, hogy hívjatok és egyeztetünk időpontot. A nyári órarendet megtaláljátok a honlapon.


Pótvizsgára felkészítés és korrepetálás a nyáron is!

Pótvizsgára felkészítés és korrepetálás nyáron a Mandarinban! Olvasás, matematika, nyelvtan, irodalom, környezetismeret... Keressetek bátran fel minket!


Csiri-biri órák a nyári időszak alatt! Változás!

Csiri-biri délelőtti óráink a nyári időszak alatt szünetelnek. Így tudtok menni csavarogni és strandolni :) DEEEEE heti egyszer lesz délután, hogy mégse felejtsék el a kismanók az impulzusokat :) Hétfőn 17:00-tól 17:45-ig tartjuk meg az órát!!! Várunk szeretettel mindenkit!!!!


Péntekenként Andrással 19 órától meditáció-pránajáma. Felépítése az órának: Meditáció, és kapcsolódó alap fogalmak tisztázása, test-elme felkészítése, tisztítása, alkalmassá tétele a meditációra ...