Csiri-biri bemutatása

Csodás program minimanóknak :) Csiribiri fejlesztő torna – 1éves kortól 3 éves korig.

A Csiri-biri mozgásfejlesztő torna egy olyan 40 perces dalolós, mondókázós, örömteli foglalkozás, ahol gyermeked a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal és mozgásfejlesztő eszközökkel ismerkedhet meg.

Torna foglalkozásainkon fontos szerepet kapnak a nagy- és finommotorikus mozgásokat fejlesztő gyakorlatok, mozgásfejlesztő eszközök, valamint megfigyelheted, gyermeked hogyan viselkedik társaságban, hogyan reagál váratlan helyzetekre, láthatod, hogy kortársaihoz képest megfelelően fejlődik-e a mozgása, hajlandó-e, képes-e irányított gyakorlatokat végrehajtani, valamint figyelmét rövid ideig egy bizonyos dologra összpontosítani.

Fontosnak tartom, hogy merjük megadni gyermekeinknek a lehetőséget ahhoz, hogy a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal ismerkedhessenek meg, ne vetítsük ki rájuk saját féltésünket, félelmünket azzal, hogy pl. félve rakjuk be az egyensúlyozó tölcsérbe, vagy a szivárványos ernyőbe.

Foglalkozásaink azt a célt szolgálják, hogy az anyukák lássák, maguk döntsék el, hogy a többi gyerkőchöz képest gyermekük fejlettségi szintje megfelelő-e. Foglalkozásunkkal nem kívánunk diagnosztizálni, szűrni, egyéni vizsgálatot, állapot felmérést végezni (ezt a feladatot meghagyjuk a kiscsoportos vagy egyéni fejlesztést végző kollégáinknak), mindössze lehetőséget és terepet biztosítunk az édesanyák számára ahhoz, hogy gyermeküket különféle, nem szokványos mozgáshelyzetekben láthassák.

Minden hétfőn, szerdán és szombaton: 9:30-10:15.