Okos-ügyes torna bemutatása

Okos-ügyes torna 2 éves kortól teljesen a felnőtt korosztályig. Minden kedden, csütörtökön és pénteken korosztályokra lebontva.

Hogy mi is az okos-ügyes torna?

Jobb és balagyfélteke összehangoló, stresszoldó, tanulást segítő, szorongást oldó, koordinációs képesség fejlesztő és még sorolhatnánk. A legjobb, ha eljöttök és kipróbáljátok :)

Korosztályonkénti bontás:

  • 2-4 év közötti csoport: játékos feladatokkal fejlesztjük a koordinációt és ritmusérzéket, úgy hogy gondolatainkat és beszédünket összehangoljuk. Segít a közösség beilleszkedési zavarokat leküzdeni; az éjszakai és nappali bepisilésket megszüntetni.
  • 4-7 év közötti csoport: szintén játékos feladatokkal fejlesztjük a koordinációs képességet, de már nehezebb szinten. Segítünk a beilleszkedési zavarok leküzdésében, a félelmek, szorongások, megfelelési kényszerek elkerülésében is sok segítséget nyújt.
  • 7-12 év közötti csoport: itt már előtérben kerülnek a tanulási nehézségesek leküzdése. A felmerülő diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia problémák leküzdéseben sok segítséget ad. A kudarcok elviselésében és önbizalom fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk.
  • Felnőtt korosztály: a rohanó világunkban is sok problémák merülnek fel, amik marnak bennünk és sokszor nem tudjuk, hogyan segíthetünk magunkon. Segítséget tudunk nyújtani a problémák leküzdésében.

Természetesen a csoport összetételére alakítjuk az órát. Várunk benneteket sok-sok szeretettel!