Power Jóga minden szerdán 19-től

Power jóga minden szerdán 19-től Fekete Andrással!!!

A power jóga egy dinamikus stílus, melyben az egymásba fonódó ászanák folyamatos mozgássá állnak össze. Indiában egy időben alakult ki az ashtanga, az Iyengar Jógával és a Hattha Jógát a modern életmód igényeihez alakító stílusokkal.

Amerikából indulva az 1990-es évek közepén vált népszerűvé, és bár megkapta a kritikát, hogy pusztán „torna jóga”, valójában ez a stílus az Ashtanga módszert ötvözi a Vinyasa jóga elemeivel.

Erősítő, szálkásító gyakorlás, ami leginkább a kar, mély hátizmok, has és combizmok fejlesztésére fókuszál. Legfőbb törekvése a nyugati életvitelbe jól beilleszthetőség, az emberközeli szemlélet, ahol az ászanák nem követik az Ashtanga jóga sorozatok sorrendjét. Ez nagy szabadságot, és örökké megújuló, változatos gyakorlást eredményez.

A power Jóga magába foglalja a Hatha jóga összesített élettani, és mentális hatásait. Intenzitása révén növeli a fizikai állóképességet. Felgyorsítja a fejlődést a Jógában. Kitűnő méregtelenítő hatást gyakorol a szervezetre, nem csupán fizikai, de mentális értelemben is. Fiatalít, szép külsőt eredményez. Aktiválja a finom fizikai energiákat, kitűnő hatása az élet minden területén érzékelhető. Kiegyensúlyozott elmét, erős és egészséges testet nyerünk általa.

A power Jóga növeli erőnlétünket, feltölt energiával, serkenti az agyműködést, elűzi a fáradékonyságot. Erősíti a Lélek, az elme, és a test harmóniáját.

Várunk benneteket!!!